S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » Časopisy » Zdravé recepty » 2018 » Zdravé recepty 3/2018


        

Zdravé recepty 3/2018

NEJSILNĚJŠÍ JARNÍ BYLINKY

skladem

 

Číslo produktu: SP-03-2018
:
37,00 Kč (1,52 €)

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Vyšlo v pátek: 23. února 2018

 

Předplatné Bylinky revueStáhněte si digitální zde
Žádejte ve své trafice - seznam zde

 

Herbář 11/2015, listopad, nepečené cukroví

Jaro je tu! Alespoň v našem magazínu Zdravé recepty a u nás v kuchyni. Všude jsou cítit bylinkové dobroty a pohled na čerstvé rostliny nám zlepšuje náladu. Ať už jakékoli jarní svátky slavíte, či nikoli, jistě si rádi pochutnáte na dobrém jídle. A také kvalitním, které našemu tělu dodá všechno, co po zimě potřebuje – vitamíny, minerály a další cenné látky. Určitě proto nepřehlédněte kapitolu o polévkách (20–21) ani recepty z mungo fazolí (24–25). Dokáží nás doslova postavit na nohy – zbaví stresu i únavy. Náladu vám jistě zvedne i něco dobrého na mlsání, co říkáte? Nakoukněte hned na stranu 6.

Velikonoční číslo jsme se snažili sestavit tak, aby si pochutnali nejen ti, kdo mají rádi tradiční pokrmy, ale i ti, kdo rádi zkouší nové věci. Snad pro vás magazín, který nyní držíte ve svých rukou, budou milou inspirací.

Já už zase běžím do kuchyně ochutnávat a ladit pro vás další číslo Zdravých receptů. Chystáme pro vás téma detoxikace a očisty těla.

Dobrou chuť a krásné svátky jara přeje za redakci Monika Poledníková

 


Obsah Zdravé recepty 3/2018

DOPORUČUJEME

6  Slavnostní mlsání

Netradičně, jinak, přesto lahodně. Připravte si sladkosti, které budou vaši hosté doslova hltat očima.

18  Nejsilnější jarní bylinky

Očistí tělo, pomohou vám po zimě dostat se rychle zpět do formy a tělo doslova napěchují vitamíny a dalšími cennými látky. Poznáte, jaké to jsou?

 

10  Uvařeno v redakci Bylinky revue

Vaření probíhalo tentokrát ve trošku jiné atmosféře. Naše šéfkuchařka Miriam cítila tu výjimečnou velikonoční atmosféru a nad složením lahůdek, které vám servírujeme, si dala opravdu záležet. Posuďte sami.

20  Polévkování

Připravte si lahodné jarní polévky plné cenných živin. Zasytí a dodají sílu.

22  Zdravý jídelníček na celý den

Když už jsou ty velikonoce, nabízíme vám i recepty na poctivé staročeské velikonoční menu.

24  Menu z jedné suroviny

Poznejte mungo fazole, které si umí poradit s nezdravě vypadajícími vlasy a lámajícími se nehty. Báječně chutnají a výjimečně působí na naše tělo.

26  S vařečkou kolem světa: Velikonoční ostrov

Vaří tu hodně masa a zeleniny. Zdravě a vydatně. Náramně chutně. Okusíte?

28  Kuchařka pro muže

Báli jste se pustit se do přípravy tradičního italského tiramisu? S námi to zvládnete snadno a rychle. Připravili jsme pro vás návod krok za krokem.

30  Jarní (nejen velikonoční) paštika

Naprosto unikátní chuť a jedinečné souznění surovin. Dejte si ji jako předkrm nebo třeba jako hlavní chod na salátu, rozhodně neprohloupíte.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

KONTAKTY

Bylinky Revue

Adresa: Šantrochova 1862/11

PSČ: 162 00 Praha 6

Email: logistics(a)mojebylinky.cz

Telefon: +420 775 229 382

MGM4MmV